Over Diamonds For Breakfast

DIAMONDS FOR BREAKFAST

Of je nou je blog wilt laten groeien, je baan wilt opgeven om te gaan ondernemen of jezelf wilt ontwikkelen tot een betere carrièrevrouw; Diamonds for Breakfast is your place to be. Op deze site deel ik inspirerende artikelen, waarin ik je wil stimuleren om meer uit je carrière en/of blog te halen, je dromen waar te maken en elke dag met een brede, stralende lach aan het werk te gaan.

In de categorie Bloggen worden de volgende onderwerpen behandeld:
Hoe begin je een blog?
Blogtips
Geld verdienen
Meer bezoekers
Social media

In de categorie Carrière worden de volgende onderwerpen behandeld:
Ondernemen
Solliciteren
Ontwikkeling

TARINDA

Hi, leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Tarinda (25) en ik woon in Den Haag. Ik ben in 2014 afgestudeerd als journalist en ben daarna fulltime aan de slag gegaan als (bruids)fotograaf. Ik vind fotograferen fantastisch, maar het is vooral het ondernemen wat ik zo ontzettend leuk vind. Om mijn bedrijfje te laten groeien, las ik dan ook alles wat los en vast zat over marketing, ondernemen, social media en bloggen.

Na twee jaar ondernemen, besloot ik al die kennis en mijn liefde voor schrijven samen te voegen en zo ontstond in augustus 2016 Diamonds for Breakfast. Met dit online platform hoop ik ambitieuze bloggers en carrièrevrouwen te inspireren hun hart te volgen en beter te worden dan ze ooit hadden durven dromen.

CONTACT

Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Op de Contact pagina vind je meer informatie of neem meteen contact met me op via info@diamondsforbreakfast.nl.

SOCIAL MEDIA

Instagram @diamondsforbreakfastnl
Twitter @DiamondsFB
Facebook fb.com/diamondsforbreakfastnl
Pinterest diamondsforbrea

Navigate